Installatie

Wij kunnen alle interne transportsystemen ook voor u installeren.


Transport

Bezorgen van de producten (ook internationaal) is tegen meerprijs mogelijk.Rolleon beschikt over meerdere transport faciliteiten. Bent u niet in staat om de rollenbanen zelf op te halen dan kunnen wij tegen meerprijs de goederen bij u bezorgen op locatie. Wij kunnen ook de exportdocumenten verzorgen.


Technisch advies

Door onze werktuigbouwkundige, electrotechnische achtergrond en ruime ervaring kunnen wij u optimaal adviseren. Wij geven advies over plaatsing, werking en uitvoering van interne transportsystemen. U kunt hierbij denken aan een bedrijfsbezoek, het maken van een plattegrond op schaal van de werkvloer met daarin de rollenbaanopstelling. Het maken van technische tekeningen, het ontwerpen van nieuwe producten is ook mogelijk.


Installatie rollenbanen

Het plaatsen van de rollenbanen binnen uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. In samenspraak bepalen we het tijdsstip van plaatsing zodat de bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder zal ondervinden van de plaatsing. Het is mogelijk om s ’avonds of in het weekend de rollenbanen te laten plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van onze expertise. Wij adviseren u dan over de installatie en begeleiden het proces.

Transport Rolleon

Technische tekening rollenbanen rollenbaan